Bozdoğan Ziraat Odası > Haberler > Vali Bey'in Fidan Dağıtımı

Vali Bey'in Fidan Dağıtımı

Aydın Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün organize ettiği Meyve Bahçelerinin Geliştirilmesi Ve Rehabilitasyonu Projesi kapsamında temin edilen fidanların dağıtımının yapıldığı törene Sayın Vali Yavuz Selim KÖŞGER,  Bozdoğan Kaymakamı Sayın Adem CAN, Bozdoğan Belediye Başkanı Sayın Tümer APAYDIN, Tarım ve Orman İl Müdürü Ahmet ÖKDEM, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Sayın Soner ALTUN, Bozdoğan Ziraat Odası Başkanımız Sayın Osman OKTAY, Oda Meclis Üyemiz Sayın M. Galip ÖZEL, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Törende daha sonra incir üreticilerine fidanları Vali Sayın Yavuz Selim KÖŞGER, Kaymakam Sayın Adem CAN, Belediye Başkanı Sayın Tümer APAYDIN ve Tarım ve Orman İl Müdürü Sayın Ahmet ÖKDEM tarafından takdim edildi.

Sayın Vali KÖŞGER, fidan dağıtım töreninin ardından Özege Teknik Fidancılık tesisini ziyaret ederek incelemelerde bulunduktan sonra Bozdoğan programını tamamladı.