Bozdoğan Ziraat Odası > Haberler > Satranç Turnuvasında dereceye giren ilk 3 öğrenciye Odamız tarafından hediye edilen tabletler, kol saatleri ve satranç takımları verildi.

Bozdoğan İlçe Kaymakamı Sn. Mustafa İkbal EŞKİ, Bozdoğan Belediye Meclis Üyesi Sn. İsmail KAYA, Oda Başkanımız Sn.Mustafa Galip ÖZEL, Oda Başkan Yardımcımız Sn.Osman OKTAY, Oda Meclis Üyemiz Sn. İlhan Göksu İlçemizde düzenlenen 'Halk Oyunları Şenliği'ne katılım sağladılar. Satranç Turnuvasında dereceye giren ilk 3 öğrenciye Odamız tarafından hediye edilen tabletler, kol saatleri ve satranç takımları verildi. Ziraat odası olarak temennimiz Aydın İl Birincisinin İlçemizden çıkması olup, kendisine Odamız tarafından hediye takdim edilecektir.